Мороз не дав Тимошенко розповісти про тінь

Понеділок, 30 жовтня 2006, 12:11

Голова Верховної Ради відмовив опозиції у наданні слова для співдоповіді при розгляді Державного бюджету на 2007 рік.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Сьогодні вустами голови Верховної Ради було відмовлено опозиції у наданні 10-хвилинної співдоповіді", - сказала вона, додавши, що раніше БЮТ вносив відповідну пропозицію.

"Це ж треба так боятися демократії і прозорості, це ж треба так боятися адекватної оцінки, щоб не дати навіть права для такої співдоповіді", - заявила лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, відмова Мороза свідчить, що "демократія у владі в Україні завершилася і все, що сьогодні демонструє Мороз, Янукович і антикризова коаліція, свідчить про перехід до диктату".

Лідер БЮТ також назвала Державний бюджет на 2007 рік "концентрованою тіньовою економікою України" і наголосила на тому, що на вівторок планується розглянути його в першому читанні, в той час як депутати не мають порівняльних таблиць до бюджету.

"Коли сьогодні керівники фракцій, які належать до опозиції, підняли питання про відсутність порівняльних таблиць, Мороз сказав: "Та нічого страшного, знайдете як ознайомитись".

На зауваження, що хоча б за 7 днів до розгляду має бути розданий бюджет із поправками і його треба обговорити, Мороз, за словами Тимошенко, відповів: "Це дрібниці і нехай вони не перевантажують засідання погоджувальної ради. Хочете – читайте і знайомтеся".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування