Порошенка чекає безсонна ніч, бо він ще нічого не читав?

Понеділок, 30 жовтня 2006, 12:37

Депутати Верховної Ради ще не бачили проект Держбюджету, який вони, за словами спікера Олександра Мороза, можуть прийняти у вівторок у першому читанні.

Про це під час погоджувальної ради у понеділок заявив член фракції "Нашої України" Петро Порошенко, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

"Ми ще не бачили бюджету. Фракція "Наша Україна" внесла близько 700 змін та доповнень до урядового проекту бюджету і як ми голосуватимемо, залежатиме від того, наскільки вони будуть враховані", - сказав депутат.

Оцінюючи проект бюджету, який переданий до парламенту, Порошенко наголосив, що це була "спроба відкату" до минулого і нехтування всім, що було досягнуто в Україні за два роки помаранчевої влади: "У такому вигляді бюджет не може бути прийнятий".

Депутат також відзначив, що поданий на розгляд цього тижня доопрацьований проект Бюджету на 2007 рік "буде голосуватися силами комуністів, соціалістів і "регіоналів".

"Щодо питань, за які несе відповідальність комітет з питань фінансів і банківської діяльності, то тут нам вдалося добитися принципових речей – вилучення податкових норм із змістовної частини законопроекту, ліквідації позабюджетного стабілізаційного фонду та низки інших питань", – додав Порошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування