Комуністи готують у парламенті "цирк"

Понеділок, 30 жовтня 2006, 14:40

Перший віце-спікер Адам Мартинюк не виключає, що законопроекти щодо вступу України до СОТ, заплановані до розгляду на цьому тижні, можуть бути прийняті.

"Якщо говорити, яке буде рішення, я не виключаю, що по цих 7 законопроектах воно буде позитивним", - сказав він у понеділок на брифінгу.

За словами Мартинюка, на раді коаліції представники уряду запропонували внести "свої альтернативні законопроекти", що стосуватимуться сільського господарства, металобрухту, тощо.

"Решта, 16, мабуть, будуть прийняті в кабмінівській редакції", - зазначив перший віце-спікер.

За його словами, головна проблема прийняття проектів законів полягає у тому, що більшість законопроектів, поданих президентом, розроблялися урядом Юлії Тимошенко і не знайшли підтримки у парламенті попереднього скликання.

"Сьогодні вони (депутати) поставлені у доволі складну ситуацію, бо, на жаль, ми маємо закони півторарічної давнини", - зазначив Мартинюк.

На питання, чи блокуватимуть комуністи розгляд законопроектів стосовно СОТ, перший віце-спікер відповів: "Ми будемо робити те, що робили у попередньому скликанні, тобто, ми будемо відстоювати права наших товаровиробників".

Як відомо, на минулому скликанні комуністи блокували розгляд законопроектів щодо СОТ за допомогою сирен, гучномовців та ламання мікрофонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування