"Наша Україна" не буде змінювати програму до з'їзду

Понеділок, 30 жовтня 2006, 18:55

На з'їзд "Нашої України" не будуть виноситися зміни до складу партії.

Про це розповів за підсумками засідання програмного комітету перший заступник голови центрвиконкому партії Ігор Жданов.

"Програмний комітет вирішив, що на з'їзд будуть виноситися не зміни в програму партії, а буде підготовлено окремий документ із приводу стратегічних завдань "Нашої України" на 2006-2009 роки", - сказав Жданов.

За словами Жданова, основними політичними завданнями партії стануть забезпечення соборності і державності України, статусу української мови як єдиної державної, проведення судово-правової реформи.

В економічній частині члени програмного комітету будуть орієнтуватися на боротьбу з бідністю, запровадження нових соціальних європейських стандартів, проведення ліберальних ринкових реформ.

"У сфері зовнішньої політики головними завданнями партії на цей період планується визначити виконання Україною усіх вимог вступу до СОТ в 2006 році, повноправне членство в НАТО, асоційоване членство в ЄС і створення зони вільної торгівлі з Європейським співтовариством", - відзначив Жданов.

Наступне засідання програмного комітету "Нашої України" відбудеться в суботу, 4 листопада, і на ньому буде розглянуто проект документа, що визначає стратегічні завдання "Нашої України" на 2006-2009 роки, і пропозиції до нього від регіональних організацій партії.

Як відомо, після оголошення перерви в з'їзді "Нашої України" Роман Безсмертний заявив, що вона береться, щоб підготувати зміни до програми партії та статуту.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування