Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після мордобою у Київраді запанували мир і злагода

Вівторок, 31 жовтня 2006, 09:45

Депутати від фракції Блоку Юлії Тимошенко в Київській міськраді в основному задоволені своїм розміщенням у сесійній залі.

Про це в інтерв'ю журналістам заявила лідер депутатської фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова, повідомляє Ліга.

Відповідаючи на питання, як БЮТівці ставляться до нової схеми розміщення в залі, Меліхова сказала:

"Нормально. Може, не дуже ми задоволені, але демократичним шляхом усе відбувалося".

Вона підкреслила, що розподіл депутатів у залі погоджено і зараз фракція БЮТ розміщена в одному секторі.

Меліхова також повідомила, що фракція БЮТ у Київраді ініціює виключення з порядку денного проектів рішень про надання земельних ділянок у користування та оренду без проведення відкритих аукціонів, повідомляє прес-служба БЮТ.

Як відомо, на пленарному засіданні 26 жовтня депутати від БЮТ і Блоку Леоніда Черновецького влаштували бійку через розміщення місць для фракцій у сесійній залі.

За словами члена БЮТ Михайла Бродського, який брав безпосередню участь у конфлікті, "Блок Черновецького на чолі з молодим Черновецьким намагалися витягнути депутата Дмитрука (БЮТ) зі свого місця".

"Степан Черновецький, крім того, щоб бити мене, нічого не бачив. Він через три депутати зумів вмазати мені рукою по вусі", - сказав Бродський.

Пізніше київський мер Леонід Черновецький запропонував депутатам оголосити перерву до вівторка у зв'язку з непорозуміннями, які виникли при розсадці депутатських фракцій у сесійній залі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...