Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова виявила, що у Януковича працюють тупі провокатори

Вівторок, 31 жовтня 2006, 10:05

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що заяви прем'єр-міністра Віктора Януковича про те, що Чорноморський флот РФ може продовжити своє базування на території України після 2017 року були не досить коректно інтерпретовані у ЗМІ.

"Якщо так ставити питання, то воно звучить провокаційно. Прем'єр такого не говорив", - сказала вона під час перерви в ранковому засіданні парламенту.

Також, за словами Богатирьової, зараз немає сенсу пов'язувати питання перебування флоту із ціною на російський газ для України.

Реклама:

"Можливо, розглядати (питання перебування флоту), можливо, і змінювати. Коли буде 17 рік, тоді будемо розглядати усі ці питання остаточно", - заявила лідер фракції Партії регіонів.

"Усі промови урядовців і членів міністерств нижчого рівня, які сьогодні починають цю тему обговорювати, - це є тупа провокація", - додала вона.

Також Богатирьова зазначила, що Україна підтвердила, що буде і надалі виконувати зобов'язання, які на себе взяла (щодо базування флоту): "Нам не все подобається, але ті, хто педалює ці питання – провокатори. До 17 року ще багато води спливе".

ВІДЕО ДНЯ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування