Бродський накинувся на Черновецького через потрійне підвищення тарифів

Вівторок, 31 жовтня 2006, 10:34

Тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві не варто піднімати більше, ніж у півтора рази.

Про це сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради заявив депутат від фракції БЮТ Михайло Бродський, передає Ліга.

За його словами, зростання тарифів - це "придбання нашого мера Леоніда Михайловича Черновецького".

Реагуючи на цю заяву, Київський міський голова Леонід Черновецький зазначив: "З урахуванням вашої освіти і вашої позиції у фракції, не дай Боже б ви опинились поруч зі мною, тарифи були б у десять разів вище. Це для початку. Оскільки ви навіть читати не вмієте по-справжньому".

Разом з тим, він підкреслив, що подібні питання знаходяться в його компетенції відповідно до українського законодавства, а також завдяки фракції БЮТ, "яка доручила мені встановлювати тарифи".

Нагадаємо, у понеділок стало відомо, що Леонід Черновецький підписав розпорядження, яке підвищує тарифи на житлово-комунальні послуги, воду та водовідвід у 3-3,4 рази з 1 грудня поточного року. Таким чином, тариф на холодне водопостачання і водовідвід у приміщеннях, обладнаних лічильниками води, підвищиться з 82 коп. до 2,82 грн. за куб. м, гаряче водопостачання і водовідводи - з 3,72 грн. до 12,86 грн.

Для приміщень, не обладнаних лічильниками води, тариф на холодне водопостачання і водовідвід підвищиться з 4,51 грн. до 15,51 грн. з однієї людини на місяць, на гаряче водопостачання і водовідвід - до 45 грн. з людини.

Крім того, квартплата для будинків вище 12 поверхів, обладнаних ліфтами, буде підвищена з 0,58 грн. до 1,99 грн. за кв. м, для будинків до 12 поверхів з ліфтами - з 55 коп. до 1,89 грн., для будинків без ліфтів - з 0,45 грн. до 1,50 грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування