Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгому винесли перше попередження

Вівторок, 31 жовтня 2006, 11:06

Комісія з правопорядку, регламенту і депутатської етики Київської міськради винесла попередження секретарю Київради, заступнику мера Києва Олесю Довгому за порушення регламенту.

Про це говориться в заяві комісії, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

Комісія розглянула питання про порушення регламенту Довгим після звернення депутатів від фракцій блоку Юлії Тимошенко і блоку Віталія Кличка.

Зокрема, комісія вважає, що секретар Київради не забезпечив підготовку питань для розгляду їх на сесії 26 жовтня, у результаті чого 17 питань були внесені з порушенням регламенту.

Також комісія виявила, що більшість проектів рішень, включених до порядку денного сесії, внесені на розгляд без пояснювальних записок, а також без фінансово-економічного обґрунтування.

Також комісія заявила, що секретар Київради відмовився висвітити на табло оголошень системи "Рада" списки депутатів, які бажали виступити.

Крім того, секретар проігнорував пропозицію комісії щодо розміщення депутатів у сесійній залі.

Заступник голови комісії Микола Бойчук (БЮТ) повідомив журналістам, що у випадку винесення комісією ще двох попереджень Довгому, він може бути тимчасово відсторонений від ведення сесій Київради.

"І сесія повинна буде обрати нового головуючого на одне пленарне засідання", - сказав Бойчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування