Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко розповів, як на його дружину падала арматура, а сина ледь не збила машина

Вівторок, 31 жовтня 2006, 11:19

Лідер фракції Соцпартії Василь Цушко звернувся до СБУ у зв’язку з ризиком для життя його родичам.

Про це Цушко розповів журналістам, пояснивши причини свого виступу з трибуни, де він заявив погрози, які надходять на його адресу.

За його словами, позаминулого понеділка на його телефонний номер у парламенті, а також на мобільний прес-секретаря фракції Соцпартії зателефонував незнайомий.

"Це був електронно змінений голос, який спочатку продиктував телефон мого сина, телефон моєї доньки і мій домашній номер, а потім сказав: "Передайте Цушку, якщо він не припинить свої радикальні виступи, як у передачі "Свобода слова", у нього і його родини будуть неприємності. У нас є замовлення", - розповів Цушко.

Він додав, що не надав уваги цим погрозам.

"Минулого вівторка син переходив дорогу на світлофорі, перед ним зривається машина, ледь його не збивши. У середу я їхав на машині і мене абсолютно у спокійній ситуації різко підрізали. У четвер дружина йде на ринок "Юність" і біля неї зовсім поруч падає зв’язка арматури", - сказав депутат.

За його словами, його звернення до СБУ не містить прохання про охорону, а полягає у необхідності забезпечити безпеки йому та членам родини.

На питання, чи підозрює він БЮТ в організації цих неприємностей, Цушко відповів: "Я нікого не можу назвати у якості підозрюваних, у тому числі і БЮТ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...