Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов придумав, чому "регіонали" не відмовилися від пільг

Вівторок, 31 жовтня 2006, 12:13

Представник Партії регіонів Євгеній Кушнарьов вважає технічною помилкою не прийняття закону про скасування пільг для депутатів.

Про це він сказав у програмі "ОТБ –ТЕЛЕМІСТ із Євгеном Кушнарьовим", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"У Партії регіонів був свій альтернативний проект з цього питання. На жаль, через чисто технічні причини його не зареєстрували вчасно. І отут просто спрацювала інерція: усі були налаштовані на те, що буде свій законопроект і треба буде голосувати за нього", - сказав Кушнарьов.

"Вийшло, що нашого законопроекту не було, голосувати не було за що, а за ті законопроекти не голосували. Наскільки я знаю, буде розпочато спробу повернутися до цієї теми і думаю, що позиція Партії регіонів наступного разу буде зовсім інша", - додав він.

У той же час, Кушнарьов відзначив, що він і ще один депутат від Партії регіонів голосували за відповідні проекти БЮТ і "Нашої України".

"Я робив це абсолютно свідомо. Я пропонував нашій фракції теж підтримати цей законопроект, тому що дійсно, мінімум дві третини з того, що називається пільгами – це зовсім надумані речі, якими, в принципі, ніхто і не користується", - сказав він.

За його словами, ці пільги "зовсім легко можна скасувати, залишивши, може, кілька позицій, які дійсно створюють необхідні умови для народних депутатів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...