Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко звинуватила Януковича у геноциді

Вівторок, 31 жовтня 2006, 14:10

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко називає ухвалений у першому читанні проект Бюджету на 2007 рік бюджетом геноциду.

"У тих умовах, в яких живуть люди, на мою думку, це є практично бюджет геноциду", - заявила вона у кулуарах парламенту після голосування за проект Держбюджету.

За словами Тимошенко, той факт, що голосування відбулося практично без обговорення, а також те, що депутати отримали порівняльні таблиці до проекту бюджету "практично за півгодини до голосування" свідчить про те, що "Олександр Мороз і антикризова більшість зрозуміли, що, коли у руках 250 депутатів, то практично в руках майже весь світ".

"Їм байдуже взагалі, що в тому бюджеті, як він складений і що він дасть країні. Єдине, що було потрібно, це швидко і без акцентів на найрезонансніших питаннях просто закрити тему бюджету і закрили її за декілька годин", - заявила лідер БЮТ.

За її словами, в ухваленому проекті Держбюджету практично не передбачені витрати на соціальні статті. Зокрема, зазначила Тимошенко, бюджет "вперше не дотує пенсійний фонд".

"Це значить - ніхто не планує віддавати ні краплі грошей на пенсії", - пояснила вона.

Також, за словами Тимошенко, у бюджеті передбачено підвищення рівня мінімальної зарплати до 450 грн. з 1 грудня 2007 року: "Це значить, що весь наступний рік люди будуть жити без підвищення зарплати в умовах колосальних тарифів на житлово-комунальні послуги".

У той же час, лідер БЮТ зауважила, що реальна зарплата не підвищуватиметься, "що прямо сказано в пояснювальній записці до бюджету".

"Ми повертаємося до гірших традицій, які започаткував Азаров, а це саме його ноу-хау – голосувати за бюджет одним голосуванням у першому, другому, третьому читанні, без обговорення і дискусій", - заявила лідер БЮТ.

На завершення Тимошенко вкотре нагадала передвиборчий рекламний ролик Партії регіонів щодо "покращення життя уже сьогодні" і зазначила, що "цей бюджет якраз і свідчить про те, яка велика неправда відбувається під час передвиборчої кампанії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування