Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойському не потрібен базар, а Корбан знає, хто в нього стріляв

Вівторок, 31 жовтня 2006, 15:54

Двоє із затриманих, які брали участь у нападі на Дніпропетровський центральний ринок "Озерка", причетні до замаху на Геннадія Корбана у березні цього року.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН сам голова наглядової ради депозитарно-фондової компанії "Славутич-Капітал" Корбан.

За його словами, йдеться про громадянина Російської Федерації і помічника одного з народних депутатів від Партії регіонів.

Як відзначив Корбан, за інформацією, яку він має, дані громадяни пов`язані з розшукуваним українськими правоохоронними органами російським бізнесменом Максимом Курочкіним, який є, за словами керівника "Славутич-Капіталу", ініціатором спроби захоплення Дніпропетровського центрального ринку.

Корбан також відзначив, що проситиме Міністерство внутрішніх справ і Генеральну прокуратуру продовжити затримання даних осіб, а також провести повне розслідування їх діяльності.

При цьому він спростував поширювану в ЗМІ інформацію про причетність групи "Приват" до подій навколо ринку.

"Невже ви думаєте, що Коломойському потрібний якийсь центральний колгоспний ринок?", - відзначив він.

19 березня 2006 року в центрі Дніпропетровська було вчинено замах на Корбана.

6 травня міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що співробітники міліції затримали декількох чоловік у рамках розслідування кримінальної справи про замах на голову наглядової ради компанії "Славутич-Капітал".

За його словами, сьогодні "є дві міліційні версії. Одна з них пов`язана з перерозподілом власності навколо "Озерки", друга - з аналогічними діями в нафтогазовій сфері".

За інформацією міліції, 30 жовтня близько п’ятої години ранку до ринку "Озерка" під`їхали на автобусі близько 150 чоловік, які за допомогою вибухових пакетів, арматури і зброї травматичної дії намагалися потрапити на територію центрального ринку і в його адміністративну будівлю.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування