Роднянський отримав від "Привату" 40 мільйонів?

Вівторок, 31 жовтня 2006, 15:59

Голова спостережної ради "Славутич Капітал" Геннадій Корбан не вірить у те, що між почесним президентом "1+1" Олександром Роднянським і власником групи "Приват" Ігорем Коломойським була усна домовленість про продаж частини прав власності на канал "1+1".

Про це він повідомив журналістам у вівторок, передає Ліга.

Корбан підкреслив, що особисто був присутній на переговорах у Женеві, присвячених цьому питанню.

За його словами, розмова йшла про угоду, що відбулася. Зокрема, говорили про плани розвитку каналу і Роднянський давав поради з цього питання.

"Те, що пишуть, що це була усна угода - неправда. Наскільки мені відомо від англійських адвокатів, Фуксман з Роднянским у 2004 році одержали $40 млн.", - відзначив Корбан, додавши, що це була "домашня угода".

Нагадаємо, у Київський апеляційний суд подана низка апеляцій на рішення Печерського суду, яким було визнано право власності Коломойського на 70% статутного капіталу ТОВ "ТРК "Студія 1+1".

Коломойський також стверджував, що у червні 2005 року він і Роднянський уклали усний договір купівлі-продажу 70% статутного фонду телекомпанії. У липні 2005 року Шевченківський суд м. Київ визнав договір таким, що не існує.

14 жовтня 2005 року Коломойський направив позов до Печерського суду м. Київ про визнання права його власності на 70%-ву частку в статутному фонді "1+1". Позов Коломойського був задоволений 16 серпня 2006 року. Роднянський заявляє, що ніяких угод не було.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування