Івченка і Шандру в "Чорноморнафтогазі" поміняли на Шелудченка й Ахметова

Вівторок, 31 жовтня 2006, 16:02

Головою Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" став голова правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Шелудченко.

Про це повідомили у прес-центрі НАК "Нафтогаз України" (володіє 100% акцій "Черноморнафтогазу"), передає Обком з посиланням на УНІАН.

У прес-центрі відзначили, що таке рішення акціонери ухвалили у вівторок на позачергових зборах у Сімферополі.

Крім того, до складу НС "Чорноморнафтогазу" увійшли:

перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Якубенко, заступник голови правління "Нафтогазу" Вадим Український, начальник Департаменту інвестиційної діяльності й акціонерного капіталу "Нафтогазу" Владислав Тарашевський і директор юридичного департаменту і юридичного забезпечення Міністерства палива й енергетики Рустем Ахметов.

Разом з тим, акціонери вивели зі складу Наглядової ради компанії Олексія Івченка, екс-заступника голови правління "Нафтогазу" Андрія Лопушанського, екс-заступника міністра палива й енергетики Валерія Ясюка і начальника Департаменту розвитку і реструктуризації "Чорноморнафтогазу", секретаря Наглядової ради цієї компанії Тетяну Шандру.

Також у прес-центрі повідомили, що фінансовим директором "Чорноморнафтогазу" призначено екс-заступника голови податкової адміністрації Криму Ірину Кивико, а на посаду комерційного директора запрошено Сергія Кузьміна.

У прес-центрі "Нафтогазу" відзначили, що проведені збори пройшли у повній відповідності із законодавством і про дату проведення зборів у відведений термін було оголошено в пресі.

Раніше головою правління компанії "Чорноморнафтогаз" було обрано Анатолія Присяжнюка замість Ігоря Франчука.

"Чорноморнафтогаз" входить до складу НАК "Нафтогаз України" і спеціалізується на розвідці і видобутку нафти і газу в акваторії Чорного й Азовського морів. Компанія експлуатує 8 родовищ: 5 на морському (неглибоководному) шельфі Чорного й Азовського морів і 3 - на суші.

100% акцій "Чорноморнафтогазу" знаходяться в управлінні НАК "Нафтогаз України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування