Безсмертний хоче довідатися, чому його зрадив Кінах

Вівторок, 31 жовтня 2006, 17:14

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний не вірить, що депутати – представники Партії промисловців і підприємців, що входить до блоку "Наша Україна", увійдуть до антикризової коаліції.

Так Безсмертний прокоментував голосування 11 депутатів з "Нашої України" за проект держбюджету на 2007 рік у першому читанні, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, для нього було дивним це голосування, оскільки на засіданні фракції це питання обговорювалося і було ухвалено рішення не підтримувати проект бюджету.

Безсмертний повідомив, що в четвер відбудеться засідання фракції, на якому це питання буде обговорюватися.

"Довідаємося, чим вони мотивують свою позицію", – сказав він.

На питання, чи означає це, що ці депутати увійдуть до антикризової коаліції, Безсмертний відповів: "Я не вірю в це поки. Я не вірю в це, але побачимо".

Він також заперечує, що до завтрашнього ранку може змінитися позиція "Нашої України" щодо відкликання міністрів-"нашоукраїнців" з уряду Віктора Януковича (завтра парламент планує розглянути питання про відставку чотирьох міністрів).

"Наша позиція залишається незмінною. Якщо так думають "антикризові", то це їхня справа – голова їм дана не для того, щоб нею їсти, а щоб думати", – сказав Безсмертний.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...