Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не розвалиться, бо забагато поставила на карту?

П'ятниця, 10 листопада 2006, 09:18

Член президії ради партії "Народний Союз "Наша Україна" Петро Порошенко заявляє, що під час другого етапу з'їзду НСНУ 11 листопада партія продемонструє єдність своїх лав.

"На майбутньому з'їзді партія продемонструє свою єдність, дуже багато поставлено на карту", – сказав Порошенко в інтерв'ю УНІАН.

За його словами, рішення партії про перехід в опозицію, консолідація й координація зусиль у рамках парламентської опозиції з партнерами "Нашої України" не допускає ніяких дій, що можуть бути подані як серйозні розбіжності в партії.

У той же час Порошенко підкреслив, що партія не змінить своїм демократичним принципам: "Вона спочатку формувалася як партія, в якій був чутний голос кожного делегата".

Також депутат висловив задоволення з приводу того, що три тижні між першим і другим етапом з'їзду пройшли плідно, що були створені програмна й статутна комісії.

У контексті останнього Порошенко зазначив, що "пропозиції щодо зміни статуту партії дозволяють говорити про підвищення ролі регіональних партійних організацій, продовження демократичних традицій".

"При цьому важливо, що президент був і залишається почесним головою партії", – додав Порошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування