Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич вирішив, що януковичі будують "олігархічну Україну"

П'ятниця, 10 листопада 2006, 09:24

Екс-міністр юстиції, член "Нашої України" Роман Зварич вважає, що Партія регіонів, представники якої в найбільшій кількості знаходяться в уряді і коаліції, будує "олігархічну Україну".

"Конкретна політика уряду, в якому, не зважаючи на присутність там “нашоукраїнців”, домінантна складова все ж таки зберігалася за Партією регіонів, свідчить про те, що вони самі відійшли від своїх офіційних ідеологічних засад і почали будувати олігархічну Україну, відмовившись від демократизації наших суспільно-політичних процесів”, – сказав Зварич в ефірі телеканалу 1+1, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Він також наголосив, що “Наша Україна” не несе такої відповідальності за дії уряду, як Партія регіонів.

“Наші міністри неодноразово виступали проти багатьох невдалих урядових ініціатив”, – сказав Зварич.

“Зокрема, сьогодні прозвучала інформація про те, що деякі дипломати Євросоюзу висловлюють велике здивування з приводу встановлення урядом квот на експорт певних зернових культур", – навів приклад екс-міністр.

Він підкреслив, що, як міністр юстиції, такого рішення не підтримував.

“Воно було ухвалене всупереч тимчасового регламенту Кабміну, оскільки питання не було повністю погоджено з Міністерством юстиції”, – додав Зварич.

Він також заперечив тезу свого опонента міністра транспорту та зв’язку Миколи Рудьковського про те, що він пішов у відставку під тиском однопартійців.

"Ніхто на мене не тиснув. Це було політичне рішення партії, яке, я вважаю абсолютно правильним. Я його підтримував і виконав політичну волю своєї партії", – сказав Зварич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...