Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПООБІЦЯВ НОВИЙ РІК, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЧИ Є ЖИТТЯ НА МАРСІ

П'ятниця, 10 листопада 2006, 10:27

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що для створення широкої коаліції використані ще не всі можливості.

"Я особисто переконаний, що не усі можливості для об’єднання використані. Завжди треба шукати і знаходити порозуміння. Робота над ідеєю створення широкої коаліції продовжується", - сказав Янукович, виступаючи на розширених зборах антикризової коаліції та уряду.

Учасниками цього процесу, на переконання прем’єра, мають стати "усі конструктивно налаштовані політичні сили у парламенті".

Водночас, за його словами, на заваді створення широкої коаліції стали "амбіції і політичний екстремізм деяких з колег по парламенту".

"Ми не можемо залежати від політичних примх і інтриг. Ми не дозволимо нікому з наших опонентів перетворити країну на заручника у боротьбі за владу", - сказав Янукович.

"І тим, хто намагається перешкодити процесу розширення коаліції я хотів би сказати словами відомого кіногероя: Незалежно від того, є життя на Марсі, чи нема, Новий рік все одно наступить", - додав він.

Янукович зазначив, що двері коаліції завжди будуть відкритими "для доброї волі і щирих намірів".

Він висловив сподівання, що найближчим часом антикризова коаліція розшириться до коаліції національної єдності.

Янукович також наголосив на необхідності співпраці між коаліцією і президентом.

"Україні потрібні 5 років стабільності і ми взяли відповідальність за це п’ятиріччя... Спочатку 5, а потім ще багато років по 5", - сказав прем’єр.

На початку свого виступу він наголосив, що 2006 рік "увійде в політичну історію як період утвердження другої республіки, в основі якої лежить новий конституційний лад".

"Парламентсько-президентська модель влади поставила крапку на авторитарній спадщині. Ми вчимося демократії кожного дня і хвилини", - сказав він.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування