Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НА ЗАКИДИ ПРО РОЗКОЛ КОАЛІЦІЇ ЯНУКОВИЧ ВІДПОВІВ: "НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!"

П'ятниця, 10 листопада 2006, 11:02

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що політичним опонентам не вдасться розколоти антикризову коаліцію.

"Дехто очікував і очікує, що певні ідеологічні розбіжності або кадрові питання зможуть зруйнувати нашу єдність. Вважаю, що відповідь може бути одна: не дочекаєтесь!", - сказав він на розширених зборах антикризової коаліції та уряду.

"Наші політичні сили – зрілі. Політики, які стоять на чолі наших партій і фракцій – досвідчені, загартовані у численних політичних баталіях. Ми з вами як ніхто інший розуміємо цінність нашого союзу і нашої коаліції. Ми з вами вже визначилися. Ціна – стабільність країни", - додав він.

На думку Януковича, головною передумовою стабільної роботи уряду і парламенту забезпечення загальнонаціонального консенсусу.

"Але не можна досягти загальнонаціонального консенсусу, коли одна частина суспільства нав’язує іншій свої цінності", - сказав він.

Прем’єр зазначив, що сьогодні коаліція і уряд "працюють над нейтралізацією політичних конфліктів, які розколюють країну".

"Необхідна передумова довгострокової стабільності в державі – це єдність і міцність нашої коаліції. Не буде стабільної коаліції – не буде й стабільного уряду. Під загрозою опиниться і парламент", - сказав він.

Говорячи про розширення коаліції, Янукович зазначив, що це "не є самоціллю".

"Безумовно, вважаю за необхідне розглянути нові підходи до розширення коаліції, зокрема, налагодження співпраці з конструктивними та відповідальними представниками опозиційних фракцій", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування