Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович натякнув на недоробки Луценка

П'ятниця, 10 листопада 2006, 11:33

Кабінет міністрів разом з представниками коаліції розробив концепцію економічного розвитку на 2007-2011 роки.

Про це повідомив прем’єр Віктор Янукович у п’ятницю під час свого виступу на розширеній нараді коаліції й уряду.

"У перші 2-3 місяці для нашої коаліції важливо було не лише сконцентруватись на вирішенні поточних проблем", – наголосив він.

"Досвід роботи в режимі антикризових дій вказує на вразливість української економіки... Постала необхідність напрацювання стратегічних основ нової економічної політики, переходу від політики стабілізації до політики зростання", – сказав Янукович.

Тому, за його словами, уряд розпочав роботу над пакетом стратегічних документів.

"Зокрема розроблена стратегія соціально-економічного розвитку на 2007-2011 роки.

Найближчим часом вона буде винесена на публічне обговорення. Пройде наукові та громадські слухання", – зазначив він.

За його словами, до пакету документів також входить державна програма економічного й соціального розвитку України на 2007 рік, що схвалена парламентом у першому читанні.

"Нами спільно опрацьовується проект закону про основні засади внутрішньої і зовнішньої політики, проект Держбюджету України на 2007 рік ", – додав він.

"Вважаю, що цей пакет наших спільних документів стратегічного характеру дозволить зробити наші дії системними, передбачуваними й ефективними", – наголосив він.

Янукович також назвав проект Держбюджету на 2007 рік таким, що "повністю відповідає завданням стимулювання економічного розвитку".

"Я переконаний, що Державний бюджет 2007 року, на противагу двом попереднім, стане найбільш соціально відповідальним. Його прийняття забезпечить посилення інвестиційної та інноваційної політики, створить умови для реконструкції та відновлення України", – наголосив він.

"На часі перехід від латання тих дірок, які залишили наші попередники – до політики економічного прориву та випереджаючого розвитку", – сказав Янукович.

Пріоритетом він також назвав боротьбу з корупцією. "Пріоритетом має стати подолання корупції та тіньової економіки економічними методами".

"У цьому напрямі вагоме мають сказати правоохоронні органи. Хочу відмітити їх поки що невисокий рівень роботи з цього болючого питання", – зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування