Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова прогнозує розкол "Нашої України" по лінії "любі друзі" – "мертві бджоли"

П'ятниця, 10 листопада 2006, 12:11

Лідер фракції партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що до нового року частина "Нашої України" може приєднатися до антикризової коаліції.

"Я цього не виключаю. Не думаю, що цей шлях буде простим і це станеться наступного тижня, але до нового року це відбудеться", - сказала Богатирьова журналістам.

Представниця "регіонів" також спрогнозувала розкол "Нашої України".

"На дві чи на три, чи, можливо, на чотири частини", - - зазначила вона. - "Розкол може відбутися не по лінії підтримки-непідтримки президента, а по лінії певних лідерів, кожен з яких вважає, що він має більший вплив на політичну силу. У "Нашій Україні" іде конкурс, відкрита полеміка, протистояння окремих особистостей".

На питання, по лінії яких груп можливі розколи, Богатирьова відповіла: "Любі друзі, мертві бджоли і так далі".

Водночас представниця ПР не вірить, що президент задумав скасувати політреформу.

"Я не думаю, що ухвалене таке рішення – скасування політреформи. Президенту потрібен широкий національний компроміс, і він його буде шукати шляхом обговорення внесення змін до конституції, при цьому, визнавши незмінність тих змін, які вже вступили в силу", - сказала вона.

Богатирьова також спрогнозувала приєднання до антикризової коаліції ще однієї групи депутатів БЮТ.

"Ті члени БЮТ, які голосують синхронно з антикризовою коаліцією, вважають правильним свій вибір. І я знаю від людей, які виходять на мене, що представники бізнесу готові співпрацювати з антикризовою коаліцією. Думаю, до нас ще приєднається 15 осіб з БЮТ", - сказала Богатирьова.

Вона також висловилась за те, щоб президент частіше зустрічався з представниками парламентських фракцій.

"Політрада, сформована при президенті, не повинна зустрічатися від випадку до випадку – коли спочатку збори призначаються, а потім переносяться", - сказала вона.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування