Тимошенко оцінила "дорогих друзів" Януковича і пропонує йому Кашпіровського

П'ятниця, 10 листопада 2006, 13:55

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає політиків та депутатів об'єднатися, щоб домогтися відставки прем’єра Віктора Януковича.

Про це Тимошенко заявила в п’ятницю на прес-конференції.

"Я переконана, що це свято Партії регіонів (100 днів) ненадовго. Я хотіла б, щоб ми просто сконцентрували всі сили. Щоб всі депутати і політики, які розуміють розмір біди, знайшли в собі мужність все ж таки нарешті єдналися", - зазначила вона.

"І щоб ми не пізніше, ніж весною, цього щастя, як мафія Януковича, позбулися", - наголосила вона.

Говорячи про те, що під час відкриття наради антикризової коаліції лідер фракції Партії регіонів Богатирьова назвала 100 днів уряду Януковича святом, Тимошенко зазначила:

"Мені здається, що ці 100 днів називати святом – це таке ж кощунство, як святом назвати 11 вересня".

"Я думаю, що якщо хтось із Вас був присутній там, в цьому Українському Домі, це було цікаво. Це практично, ну такий собі "Камеді клаб". Там з кожного слова можна просто без будь-яких коментарів, "ноу коммент", отримувати глибоке задоволення", - додала вона.

За її словами, уряду Януковича потрібно "наймати не економістів. Не політологів, а можливо Кашпіровського або Алана Чумака, щоб якось зупинити ту ненависть, яка буде виростати пропорційно видаткам цього бюджету".

Вона також згадала про "команду Януковича". "Якщо раніше у нас були "любі друзі", то тепер Янукович звертається "дорогі друзі". Вони дійсно дорогі, бо жодні друзі так дорого країні не коштували", - наголосила Тимошенко.

"Я думаю, ще це будуть найдорожчі друзі, і нам потрібно до цього готуватися", - додала вона.

Далі буде...

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування