Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справа Єрохіна в Медведька загальмувала на замовниках, а Кравченка – на експертизах

П'ятниця, 10 листопада 2006, 14:07

Генпрокурор Олександр Медведько заявляє, що всі підозрювані у виконанні вбивства полковника міліції Романа Єрохіна затримані.

"Я вважаю, що коло виконавців нами окреслене. Я думаю, що всі виконавці затримані й арештовані і ведеться робота, спрямована на встановлення замовників, організаторів цього вбивства", - сказав Медведько на прес-конференції в п'ятницю.

Він нагадав, що в Україні за підозрою у вбивстві Єрохіна було затримано п'ять осіб, а шостого фігуранта Сергія Біду було затримано у Москві і зараз він перебуває у процесі екстрадиції.

Медведько повідомив, що дав доручення своєму заступнику Олександру Шинайському зустрітися в Москві, де він перебуває, із заступником генпрокурора Росії, "щоб посприяти екстрадиції затриманої особи з даної кримінальної справи".

"Я впевнений у тому, що ми розкриємо цей злочин", - сказав Медведько.

Говорячи про хід розслідування смерті екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, генпрокурор сказав, що на даний час у справі виконані всі слідчі дії.

За його словами, не отримані висновки тільки трьох експертиз – авторознавчої, посмертної психіатричної і криміналістичної експертизи відбитків пальців, залишених на посмертній записці Кравченка.

"У нас є висновок почеркознавчої експертизи про те, що ця записка була написана рукою Кравченка. Але ми пішли далі, щоб авторознавча експертиза сказала, чи властиве йому як автору таке написання. Вона призначена, вона проводиться", - сказав Медведько.

"Проводиться посмертна психіатрична експертиза. Але це все на підході, як кажуть. Була призначена криміналістична експертиза за відбитками пальців. Також не завершена, оскільки дуже складно зібрати всіх тих людей, які виїжджали на місце події. Допитали усіх, за винятком двох депутатів. Але ми їх теж допитаємо", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування