Тимошенко думає, що Януковича винесуть через 50 днів

П'ятниця, 10 листопада 2006, 14:54

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що політика уряду Януковича призведе до того, що його звільнення вимагатиме саме його електорат.

"Ще 50 днів уряду Януковича і не треба буде організовувати ніяких акцій протесту. Бо біло-блакитний електорат сам на руках винесе свою біло-блакитну цінність з урядового приміщення", - сказала Тимошенко на прес-конференції у п’ятницю.

За її словами, люди можуть терпіти, "поки це не загрожує життю й благополуччю людей та їх дітей".

"Та частина команди Януковича, яка здатна думати, розуміє, що перший їх пріоритет – це встигнути компенсувати витрати на вибори президента, парламенту. Вони знають, що з такою політикою, вони мають часу максимум до весни", - зазначила лідер БЮТ.

Тому, за її словами, зараз іде "бурхливе відбирання державних фінансів".

"І я думаю, чим скоріше ми позбудемося цього уряду, тим менше нам потім по світу доведеться шукати компанії, які покористувалися державними фінансами. Чим менше вони будуть правити, тим менше нам доведеться відновлювати державні потоки", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також навела слова віце-прем'єра Дмитра Табачника, який "в одному з інтерв’ю ясно висловився – Партія регіонів працює на великий капітал".

На питання про здобутки уряду Януковича в гуманітарній сфері Тимошенко сказала, що не бачить їх.

"Цей уряд розуміється лише на тому, як взяти, і навіть, будучи неграмотними, можуть дати собі в цьому раду, а щодо гуманітарної сфери, то вони, напевно, слово гуманітарна без помилок не напишуть", - заявила вона.

"Тому навіть смішно говорити про розвиток гуманітарної сфери цим урядом, максимум на що спроможний Янукович - це посварити українські вишиванки", - зазначила лідер БЮТ, маючи на увазі слова прем’єра, що попередні уряди тільки й робили, що рвали вишиванки на грудях.

"Йому дійсно не потрібно рвати на грудях вишиванки, бо для нього гуманітарна сфера і національні цінності, наші вишиванки – це просто пустий дзвін", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News