Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко занадто любить Майдан, щоб робити з нього театр абсурду

П'ятниця, 10 листопада 2006, 15:37

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає недоцільним святкування Майдану, доки політики, які стояли на ньому, не повернуть собі владу і не виконають свої обіцянки.

"Політики не мають права виходити на Майдан, поки вони не вийдуть з чіткими і зрозумілими результатами щодо виконання того, що там наобіцяли", - сказала вона на прес-конференції у п’ятницю.

"Я думаю, що якщо політики сприйматимуть Майдан, як такий рутинний ритуал, на який потрібно кожен рік сходити, то може таке статися, що люди коли-небудь знімуть їх з цього Майдану в ручному режимі", - зазначила вона.

За її словами, люди, які стояли на Майдані, "живуть зараз із образою в душі, але й з невтраченими надіями".

"Тому не на Майдани треба ходити і язиками плескати, а повертати владу, повертатись до принципів, проголошених на Майдані, побудувати країну, а потім піти і відзвітувати", - заявила Тимошенко.

"А інакше ця найкраща подія в житті нашого народу перетвориться на театр абсурду. Я занадто люблю Майдан, щоб допустити його в це перетворити", - наголосила вона.

Тимошенко назвала неможливим відновлення переговорів про широку коаліцію.

"Я думаю, що народ вже не сміється, коли чує про широку коаліцію. Це кут, із якого нема виходу, це вже просто абсурд політичний, до якого не варто повертатися,... бо з першої хвилини це була абсолютно нежиттєздатна структура", - сказала вона.

Говорячи про співпрацю з "Нашою Україною", Тимошенко зазначила, що "процес має відбуватися у два етапи".

"Перше – це зближення учасників всередині "Нашої України". А ми до зближення завжди готові і це буде другим етапом", - сказала Тимошенко.

На питання про майбутнє Юрія Луценка Тимошенко відповіла:

"У мене до Юрія Віталійовича є два запитання і якщо він зможе дати на них відповідь, ми готові до співпраці. Перше – що робити з цитатою: "У моїй трудовій книжці не буде печатки в уряді Януковича". А друге – цитата "Бандити повинні сидіти в тюрмах".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування