Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий спокійний, бо його не так просто звільнити

П'ятниця, 10 листопада 2006, 17:22

Секретар Київради Олесь Довгий заявляє, що регламентна комісія не має повноважень для звільнення його з посади.

Про це він сказав, коментуючи питання, винесене на засідання комісії щодо звернення депутатів Київради з приводу дострокового припинення його повноважень.

За його словами, за процедурою, прописаною в регламенті в разі систематичних порушень з боку секретаря Київради, йому "повинні винести два попередження, а потім рекомендувати бути відстороненим від ведення пленарного засідання на деякий час".

Водночас, за словами Довгого, переобрати секретаря Київради можна шляхом таємного голосування у тому разі як міським головою вноситься інша кандидатура.

Тому Довгий порекомендував депутатам, "які посилаються на регламент хоча б його прочитати".

Крім того, він висловив думку, що подібні заяви депутатів зумовлені їхнім прагненням привернути до себе увагу громадськості.

"На сьогодні я не бачу жодних підстав, крім як бажання деяких політичних сил внести до стін Київради політиканство і таким чином привернути увагу до себе. Нічого більше за цим не стоїть", - зазначив він.

Коментуючи "Українській правді" ідею депутатів від БЮТ внести на розгляд Верховної Ради зміни до закону про місцеві референдуми з метою проведення референдуму щодо імпічменту Черновецькому він зазначив:

"Про ідею імпічмента Черновецькому я не чув, а по-друге, я знаю, що абсолютна більшість депутатів парламенту відділяє зерна від плевел", - сказав він, маючи на увазі те, що Верховна Рада не підтримає ініціативу БЮТ.

"Я думаю, що в даному випадку, це більше гасла, а також певна складова піару, закладена в програму БЮТу, але я не бачу реальної загрози і реальних підстав для цього", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування