Катеринчук не виключає, що шукатиме іншу партію

П'ятниця, 10 листопада 2006, 18:26

Голова виконкому партії "Народний Союз "Наша Україна" Микола Катеринчук не виключає, що шукатиме політичну силу, яка допоможе йому реалізувати принципи Майдану.

Про це він заявив в інтерв’ю УНІАН напередодні другого етапу з’їзду НСНУ, який відбудеться 11 листопада.

Зокрема, відповідаючи на запитання: "Яким Ви бачите своє політичне майбутнє?", Катеринчук сказав: "Якщо з’їзд не прийме ключових рішень, яких очікує суспільство, я думатиму щодо свого політичного майбутнього й шукатиму ту силу, яка допоможе мені реалізувати принципи та ідеологію, народжені на Майдані".

Політик наголосив, що на з’їзді треба ухвалити рішення щодо зміни керівництва партії, визнати помилки, привести до керівництва партії нових людей – з новими ідеями та новими підходами, і головне, щоб ідеологічна частина партії отримала перемогу.

З’їзд відбудеться у суботу. На порядок денний з’їзду планується винести, зокрема, доповідь голови Ради партії Романа Безсмертного "Про діяльність партії "Наша Україна" за звітний період та основні завдання й напрямки діяльності партійних структур щодо реалізації програмних засад Партії на період до ІV з’їзду".

З’їзд також планує розглянути внесення змін до Програми та Статуту партії, а також - затвердження програмного документу "Основні програмні цілі та політичні завдання партії на сучасному етапі: "Європейський вибір: незмінність обраного шляху", повідомляє прес-служба партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування