Литвин переконував Януковича, що той на нього тисне

Субота, 11 листопада 2006, 09:36

Лідер Народної партії Володимир Литвин заявляє про тиск на членів його партії з боку Партії регіонів з тим, щоб вони виходили з її лав.

Про це Литвин заявив на зустрічі з журналістами в Одесі, коментуючи вихід з фракції Блоку Володимира Литвина "Народна ініціатива" обласної ради депутата Сергія Грохи і входження його у фракцію Партії регіонів.

Литвин, який взяв участь у роботі обласної конференції Народної партії, зазначив, що тиск на його партійців здійснюється з боку Партії регіонів, про що днями він мав розмову з лідером "регіоналів" прем`єр-міністром Віктором Януковичем.

За словами Литвина, розмовляючи з прем`єром, він відзначив, що "такий тиск не принесе користі перш за все Партії регіонів".

Одним із свідчень тиску є штучне формування в прискореному порядку Аграрної партії, вважає Литвин.

"Це робиться безпосередньо в міністерстві агрополітики в робочий час. Крім того, чиниться тиск на начальників обласних управлінь АПК, заступників голів районних адміністрацій з питань сільського господарства з метою їх переходу в Аграрну партію" - передав він зміст фрагмента бесіди з прем`єром.

Проте, за словами Литвина, Янукович відкинув його закиди, наполягаючи, що не має анінайменшого стосунку до тиску на членів Народної партії.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News