"Нашоукраїнці" приготувалися багато говорити

Субота, 11 листопада 2006, 09:54

Представники "Нашої України" перед початком з'їзду відмовляються прогнозувати, які зміни в керівництві партії відбудуться на ньому.

Так, екс-прем'єр Юрій Єхануров, який прибув на з'їзд разом з екс-міністром фінансів Віктором Пинзеником, зазначив, що нічого казати про рішення з'їзду не буде, оскільки рішення на ньому ухвалюється демократичним шляхом.

Член ради партії Микола Мартиненко заявив, що "все відбудеться демократично, а питання керівництва партії вирішиться шляхом відкритого обговорення, публічної дискусії та голосування". Він також нагадав, що з'їзд обирає лише раду партії, а почесний голова в неї вже є.

У той же час член політради НСНУ Павло Жебрівський в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що на другому етапі з'їзду може дискутуватися питання про процедуру голосування обрання керівництва партії.

"Я думаю, дискусією сьогодні буде: таємне або відкрите голосування. І друге питання - голова партії обирається з'їздом або радою", - сказав він, відповідаючи на питання, які зміни будуть внесені на з'їзді в Статут партії.

За словами Жебрівського, інші зміни до Статуту - це незначні поправки. У той же час, відзначив делегат, зміни в програму партії будуть стосуватися принципів діяльності НСНУ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування