"Наша Україна" буде відміняти політреформу і виганяти Януковича

Субота, 11 листопада 2006, 10:44

Учасникам з'їзду партії "Наша Україна" рекомендується ініціювати подання до Конституційного Суду щодо визнання незаконними змін до Конституції, внесених у 2004 році.

Про це йдеться в проекті рішення 3 з'їзду партії, поширеному серед делегатів з'їзду.

Також проектом рекомендується раді партії разом із залученням громадськості, науковців та експертів розробити проект змін до Конституції.

Даний проект має оптимізувати розподіл повноважень між Верховною Радою, Кабміном та президентом "та створити дієвий механізм стримувань і противаг між гілками влади".

Також проект має передбачати удосконалення пропорційної системи виборів, розведення у часі виборів до місцевих рад та Верховної Ради, скасування недоторканності народних депутатів.

Іншим проектом рішення з'їзду пропонується доручити народним депутатам – членам партії ініціювати у Верховній Раді розгляд резолюції недовіри діючому Кабінету міністрів.

Третім проектом резолюції з'їзду рекомендується вжити заходів для об'єднання помаранчевих сил

Зокрема, пропонується ініціювати проведення місцевих та регіональних форумів помаранчевих сил, головною метою яких є об'єднання для протистояння загрозі реваншу з боку антикризової коаліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News