Безсмертний вирішив, що ідея Ющенка підірвала їх рейтинг

Субота, 11 листопада 2006, 11:51

Голова ради "Нашої України" Роман Безсмертний заявляє, що підписання Універсалу національної єдності підірвало рейтинг партії.

"Підписання Універсалу завдало дошкульного удару по рейтингу "Нашої України", - сказав Безсмертний, виступаючи на з'їзді партії в суботу.

"Але я хочу запитати в себе і вас: де межа, коли в своїх діях треба керуватися партійними інтересами, а коли інтересами держави і майбутнім цілої нації?", - додав Безсмертний.

Він нагадав, що проведення круглого столу ініціював президент Віктор Ющенко "у важкий момент непорозуміння і зради, метою якого було об'єднати націю і не допустити розколу України".

Безсмертний заявив, що своїм рішенням з'їзд має підтримати перехід "Нашої України" в опозицію.

Він також звинуватив Партію регіонів у зраді своїх обіцянок. "З перших кроків роботи уряду відчувалася фальш. Декларувалося одне, а робилося – інше. Партія регіонів та їх сателіти комуністи систематично зраджували Універсал, при цьому КПУ була ширмою для Партії регіонів у переговорах щодо коаліції національної єдності, а Партія регіонів намагалася виглядати слухняною", - зазначив Безсмертний.

Він розкритикував уряд Януковича: "Цей уряд – до речі, я переконаний, його в Україні немає – не здатен не тільки ефективно працювати, але й об'єднати Україну".

Говорячи про помилки "Нашої України", Безсмертний назвав нестворення на виборах 2006 року блоку, який би об'єднав "Нашу Україну", БЮТ, Народну партію Литвина і, можливо, Соцпартію. "Це був би справжній кулак, який би розбив наміри реваншу", - сказав він.

Безсмертний додав, що "Наша Україна" стала мало зрозумілою громадянам, і в цьому причина високих в лапках рейтингів партії".

Безсмертний сказав, що партія має домагатися членства України в НАТО, світовій організації торгівлі та Євросоюзі.

"У партії має бути один вектор – євроатлантична інтеграція без будь-яких приписок", - сказав Безсмертний. "Якщо хочете, ми підемо до кожного українця, щоб показати, що таке жити в Європі", - додав голова ради партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування