Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Безсмертного все добре. Якщо треба, він зніме краватку

Субота, 11 листопада 2006, 13:54

Голова ради "Нашої України" Роман Безсмертний пропонував міністру внутрішніх справ Юрію Луценку вступити до партії.

Про це він розповів у суботу в перерві з'їзду "Нашої України", що триває у суботу.

"Протягом цих тижнів я багато спілкувався з Юрієм Віталійовичем. Я його запрошував до роботи в партії, але, на жаль, ми не досягли домовленостей про членство", - сказав Безсмертний.

Водночас, коментуючи пропозицію Луценка про об'єднання демократичних сил, Безсмертний висловив упевненість, що "Наша Україна" "очолить і проведе цей процес".

Він відзначив, що це досить складний процес, але спрогнозував, що це проходитиме в форматі форумів зразка 2003-2004 років.

На питання, як він ставиться до пропозиції Луценка зняти краватку, Безсмертний нагадав, що йдеться про революційні події і для цього потрібно, щоб відбулися певні події і були згуртовані політичні сили.

"Чому я не зняв краватку? Якщо треба, я її зніму. Але наша біда в тому, що ми вміємо працювати без краваток, ми вміємо творити революцію, але не вміємо в краватках працювати в кабінетах", - зазначив він.

"Як тільки ми ввійшли в кабінети, ми пересварилися, створили конфлікти, які зруйнували майданну єдність", - сказав Безсмертний.

Коментуючи роботу з'їзду, він висловив думку, що ініціативи програмного комітету будуть прийняті учасниками з'їзду. Щодо змін до статуту, то Безсмертний сказав, що мають визначитися самі учасники з'їзду. "Якщо з'їзд вирішить обирати голову – значить, будемо обирати голову", - сказав він.

Він також додав, що зараз на з'їзді все іде добре.

Водночас голова виконкому партії Микола Катеринчук сказав журналістам, що виступатиме за обрання керівника партії на з'їзді.

На запитання, чи висуватиме він свою кандидатуру, Катеринчук сказав, що вирішить це після свого виступу, "відчувши, яка буде реакція залу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування