Катеринчук закликає організувати конкуренцію між ним, Порошенком і Безсмертним

Субота, 11 листопада 2006, 14:37

Голова виконкому "Нашої України" Микола Катеринчук заявляє, що готовий піти у відставку заради оновлення всіх керівних органів партії.

"Якщо для партійного керівництва важлива партія, а не їх місце в партії, вони самі підуть у відставку без боротьби і шантажу. Я до цього готовий", - сказав Катеринчук під час виступу на з'їзді "Нашої України".

За його словами, для відставки керівництва "Нашої України" "є всі підстави, бо за два роки партія мала більше поразок, ніж перемог".

"Без змін керівництва партії суспільство не повірить в оновлення "Нашої України" та її опозиційність", - додав Катеринчук.

Він закликав відмовитися від посади голови ради партії, а обрати лідера "Нашої України" прямим голосуванням на з'їзді.

Перед цим, за словами Катеринчука, мають відбутися "попередні вибори, нормальна партійна конкуренція, тобто primaries".

"За це місце можуть боротися і Катеринчук, і Безсмертний, і Порошенко, й інші", - сказав він.

Катеринчук пояснив, що в статуті "Нашої України" інші правила, і для їх зміни потрібно дві третини голосів делегатів з'їзду. Він закликав підтримати скасування цієї норми.

"Питання стоїть не в тому, хто очолить раду партії, а в тому, якою буде "Наша Україна", і наскільки вона здатна протистояти реваншу і повернути Україну до того курсу, який був озвучений на Майдані. Якщо ми це не зробимо, то на зміну нам прийдуть інші", - сказав Катеринчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News