Безсмертний думає, що Зварич посилить "Нашу Україну"

Субота, 11 листопада 2006, 15:51

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний запропонував народному депутатові Юрієві Ключковському стати його заступником.

"Я запропонував Юрію Богдановичу (Ключковському) бути заступником глави фракції "Наша Україна", - сказав Безсмертний в інтерв'ю журналістам у суботу в Києві.

Як повідомлялося, 11 листопада президент України Віктор Ющенко звільнив Ключковського від виконання обов'язків свого представника у Верховній Раді, призначивши на цю посаду екс-міністра юстиції Романа Зварича.

Безсмертний пояснив, що раніше одну з посад заступника лідера фракції "Наша Україна" займав Зварич. Після того як були припинені його депутатські повноваження в зв'язку з призначенням міністром юстиції, ця посада залишалася вільною.

"Це законотворча ділянка роботи у фракції. Цю роботу ніхто не веде. Тому я запропонував Ключковському йти працювати у фракції", - сказав Безсмертний.

Коментуючи призначення Зварича на посаду постійного представника президента у Верховній Раді, він заявив "Я до цього нормально ставлюся".

На його думку, екс-міністр юстиції - гарна кандидатура на цю посаду, оскільки представник президента в парламенті займається, зокрема, юридично-правовими питаннями.

"У свій час у мене була така пропозиція, щоб представником президента не був депутат. Тим самим ми не послабимо, а навіть підсилимо свою позицію з такою участю наших кадрів", - сказав він.

Бессметрний у черговий раз сказав, що в нього, як у голови ради партії "Народний союз "Наша Україна" немає заяв від Зварича про вихід із НСНУ. "Поки я таких документів не бачив, але я знаю, що вчора розмова про це велася", - сказав він.

Водночас народний депутат Давид Жванія сумнівається в доцільності кадрових змін – представника президента у Верховній Раді перед з’їздом партії "Народний Союз "Наша Україна".

Він зазначив, що такі кадрові зміни "це справа президента, це його номенклатура призначень". В той же час Жванія наголосив, що не розуміє, "чому це робиться в суботу перед з’їздом" і в ситуації, коли йдуть розмови про те, що Зварич нібито виходить із партії НСНУ. "Я не знаю, що б це значило", - сказав він.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News