Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На з'їзді "Нашої України" почався повний бардак

Субота, 11 листопада 2006, 18:27

Станом на 19:15 у з'їзді "Нашої України" оголошено чергову перерву через скандал, що відбувається на з'їзді.

Після того, як з'їзд не підтримав ініціативу обирати голову партії на з'їзді, Роман Безсмертний виступив із пропозицією, щоб голова партії обирався всією партією.

"Тоді всі бажаючі зможуть проїхатися Україною, поспілкуватися з однопартійцями, показати свою програму", - зазначив він.

Безсмертний також запропонував обговорити цю ініціативу в кожній делегації.

Водночас представники низки областей продовжували наполягати на тому, щоб були перевірені результати голосування щодо обрання голови партії з’їздом. Вони висловили недовіру лічильній комісії. Дехто з них наполягав на переголосуванні.

Водночас, Петро Порошенко, який спустився із президії в зал, пояснив, що частина делегацій залишить з'їзд, оскільки має квитки на поїзд. Таким чином, на з'їзді не буде кворуму, щоб провести переголосування.

На вимогу оголосити перерву в з'їзді і провести його черговий етап, Порошенко запропонував делегаціям визначитися, в який строк вони планують це зробити.

Він також заявив, що в партії існує розкол з кадрових питань, через те, що "дехто намагається дірватися до корита".

Він також висловив обурення, що на з'їзді не було висловлено жодного слова критики на адресу уряду Віктора Януковича.

"Мене обурює, що ми не сказали жодного слова про Януковича, жодного слова про Мороза, а тільки гриземося між собою", - наголосив він.

Порошенко також висловив думку, що розкол партії ініціюється зовні, а не зсередини. Він також підкреслив, що не претендує на керівні ролі в партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...