Перед голосуванням Єхануров згадав партизанів і Вінні Пуха

Субота, 11 листопада 2006, 18:57

Голова політради "Нашої України" Роман Безсмертний пропонує повернутися до голосування за обрання голови партії з'їздом.

Про це повідомив учасникам з'їзду член президії Юрій Єхануров.

За словами Єханурова, перед цим відбудеться з'їзд контрольно-ревізійної комісії щодо легітимності голосування. Після цього буде проведене контрольне голосування, щоб з'ясувати, чи є на з'їзді кворум.

Разом з тим, Єхануров попросив делегатів з'їзду пам’ятати про ризики, до яких веде це голосування.

"Мені ця ситуація нагадує, коли партизанські загони починають перетворювати в регулярну армію. І тут виходить, що якщо комусь щось не подобається, то починають кричати, що неправильні люди неправильно рахують і взагалі, неправильний мед", - перефразував Єхануров цитату з "Вінні Пуха".

Він закликав учасників з'їзду знайти порозуміння, щоб не було роз'єднання. Він також висловився проти того, щоб голова партії обирався з’їздом.

"Я хотів би, щоб ми спокійніше думали і розуміли, що не все так легко. Я пропоную подумати про наслідки, що при почесному голові (Віктор Ющенко) є ще й голова партії. Я не буду повторювати при ЗМІ, що я сказав керівникам обласних делегацій, але я просив подумати про наслідки", - зазначив Єхануров.

Водночас за словами свідка спілкування Єханурова з делегаціями, Єхануров сказав, що таке голосування є голосуванням на протистояння з президентом.

Єхануров також сказав, що йому також не все подобається, що робить президія. І рік тому він намагався провести зміни, але тоді його не підтримали.

"Я програв і пішов, і працював далі, і не рвав на собі сорочку", - зазначив Єхануров.

Він також попросив учасників голосування не питати після ухвалення рішення, чому вони такі бідні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування