На з'їзді зник кворум. Безсмертний не хоче чавити втомлених людей

Субота, 11 листопада 2006, 19:31

Голова ради "Нашої України" Роман Безсмертний не виключає, що змушений буде оголосити перерву в роботі з'їзду.

Про це він заявив, звертаючись до учасників з'їзду.

"Я не виключаю, що в роботі з'їзду доведеться оголосити перерву. Ні я, ні Юрій Єхануров не хочемо, щоб склалося враження, що ми намагаємося зі втомлених людей вичавити якесь рішення", - сказав він.

Станом на 20:30 відбулося голосування за зміни до статуту стосовно регіональних осередків партії, однак не вдалося оголосити жодного рішення, оскільки в залі був відсутній кворум для голосування.

Підняли мандати 816 делегатів, тоді як на ухвалення рішень стосовно змін до статуту потрібно 2/3 зареєстрованих делегатів, тобто 849.

"Проводити холості голосування немає сенсу", - сказав Безсмертний. Однак при цьому додав, що кворум на з'їзді є, просто частина делегатів відмовляється голосувати на знак протесту щодо неухвалення змін до статуту про обрання голови ради партії на з'їзді прямим голосуванням.

У свою чергу Петро Порошенко пояснив журналістам, що делегати з Криму, Луганська та Донецька, а також із Севастополя залишили з'їзд, оскільки поспішали на потяг.

Порошенко закликав не шукати тут інтригу, оскільки квитки на потяг брали самі члени делегацій.

Разом з тим, один з найстарших учасників партії Ігор Юхновський запропонував оголосити в з'їзді перерву на один тиждень, за цей час включити до партії В’ячеслава Кириленка і на наступному етапі з'їзду обрати його головою партії.

Після третьої перерви з'їзд проводять лише Безсмертний та Єхануров, тоді як інші члени президії зайняли місця в залі. Зокрема, це зробили Микола Мартиненко, Петро Порошенко, Борис Безпалий.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування