Безсмертний умовляє "Нашу Україну" не йти в опозицію до Ющенка

Субота, 11 листопада 2006, 20:58

Голова ради "Нашої України" Роман Безсмертний вважає, що голова партії "Наша Україна" може з'явитися не раніше ніж за 3-4 роки.

Про це він заявив, звертаючись до учасників з'їзду у суботу ввечері.

Він нагадав, що протягом останніх тижнів провів перемовини з Юрієм Луценком, В’ячеславом Кириленком, Тарасом Стецьківим, Арсенієм Яценюком щодо того щоб вони очолити партію, але отримав відмову.

Він також сказав, що зміна лідера не змінить ситуацію в партії. "Тому що ми призначені винуватими. Колись у Тимошенко рейтинг недовіри був -72. У Лазаренка – -48. Наш рейтинг також невисокий, але ми вистоїмо й переможемо, якщо будемо разом", - сказав він.

Безсмертний також заявив, що вважає недоцільним обрання голови партії.

"Я скажу вам те, що не сказав Юрій Єхануров. Обрання голови партії – це перехід в опозицію до президента. Я це знаю, тому я прошу вас думати перед тим, як піддаватися на звинувачення", - зазначив Безсмертний.

"Ми тягли воза, як могли. Працювали, як могли", - заявив він.

Безсмертний також вважає недоречною пропозицію Петра Порошенка не включати до політради членів попередньої політради.

"Я хочу запитати: де, на якій планеті виникла ця пропозиція? Треба бороти причину, а не наслідки", - сказав він.

Також Безсмертний попросив не скорочувати кількість членів політради. "Ті, хто пропонує 50-70 осіб, я вам хочу сказати – ви не політраду формуєте, а похоронну команду, бо з таким підходом ми здатні тільки погубити партію", - наголосив голова політради партії.

Він назвав однією з причин ситуації в партії ту неправду, яку говорили члени ради партії. Він також розкритикував скорочення президії партії з 21 особи до 7. "Ми трималися за теорію Паркінсона, що група менше 9 осіб здатна приймати рішення. Але це не вдалося", - сказав він.

Безсмертний закликав підтримати склад політради, запропонований з’їздом, зазначивши, що він може бути змінений навесні, а можливо, навіть за два місяці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News