З'їзд закрили. Всі задоволені.

Субота, 11 листопада 2006, 21:24

Член "Нашої України" Петро Порошенко заперечує, що на останньому етапі з'їзду отримував вказівки від президента України Віктора Ющенка щодо ухвалення рішень.

"Я категорично заперечую, що пропозиції на останньому етапі виходили від президента. Ні мені, ні Роману Петровичу (Безсмертному) таких вказівок не було", - сказав Порошенко.

На питання, чому тоді про це сказав Єхануров учасникам з'їзду, Порошенко порадив звернутися з цим питанням до Єханурова.

Він також висловив задоволення результатом з'їзду, але закликав однопартійців не зупинятися на досягнутому, зазначивши, що попереду велика робота.

Він також відзначив, що були ухвалені "знакові рішення" про перехід в опозицію та рекомендацію звернутися до Конституційного суду щодо відміни результатів політреформи.

Інший представник партії Микола Катеринчук назвав рішення з'їзду "максимальним результатом, який можна досягнути на сьогодні".

"Головне, що ми ухвалили рішення про опозицію і дуже сподіваюся, що надалі нам вдасться переконати однопартійців, що ми оновилися", - сказав він.

Прес-конференції Романа Безсмертного за підсумками з'їзду не було.

З'їзд "Нашої України" закрили після 22 години. Він тривав з 11 ранку, тобто 11 годин.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...