Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не може об'єднати "Нашу Україну"?

Понеділок, 13 листопада 2006, 09:38

Член фракції "Наша Україна" Петро Порошенко вважає, що на роль лідера ради партії повинна претендувати людина, яка здатна об'єднати партію, але не Порошенко.

"Точно не Порошенко! Я вважаю, що це повинна бути людина, яка об'єднає партію", - сказав він в інтерв'ю газеті "Известия в Украине".

На прохання назвати ім'я такої людини Порошенко відповів: "Потрібно поїздити по регіонах, попитати у людей і з'ясувати, у кого найбільший рівень підтримки. Треба провести реальний "праймеріз" - запитати про довіру лідерам у людей".

Депутат припускає, що зміни в партії будуть проведені до весни: "Я вважаю, що у партії великі перспективи. Але ніякого самозаспокоєння. Насправді проблеми партії нікуди не зникли. Їй необхідні нові підходи".

Також Порошенко висловив радість з приводу того, що "з'їзд підтримав позицію стосовно політичної реформи - про те, що треба подати в Конституційний Суд депутатський запит і переглядати політреформу, це гальмо демократичних процесів у суспільстві".

На питання, чи схвалив таку позицію президент, депутат відповів: "Я категорично заперечую, що будь-які пропозиції виходили від президента Віктора Ющенка. Ні мені перед моїм виступом, ні Роману Безсмертному, я це підтверджую, тому що постійно був у залі... Ніяких вказівок, інструкцій, дзвінків або чогось не надходило".

Щодо результатів другого етапу третього з'їзду "Нашої України", що пройшов у суботу, Порошенко сказав: "Переможців немає. Але партія не програла, а це вже велике досягнення".

"Ламати - не будувати. Але, на щастя, цього не відбулося. Сьогодні вистачило здорового глузду і розсудливості прийти до консолідованого рішення", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування