Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова пообіцяла більше не тримати "дулю в кишені" для Ющенка

Понеділок, 13 листопада 2006, 09:46

Координатор антикризової коаліції Раїса Богатирьова називає наміри "Нашої України" скасувати конституційну реформу 2004 року спробою політичного реваншу.

"Позиція лідерів "Нашої України" щодо конституційної реформи – це заклик до узурпації влади, насильницької зміни конституційного ладу в Україні", - заявила Богатирьова, слова якої наводить прес-служба Партії регіонів.

"Команда війни, відправлена президентом у відставку, знову намагається ініціювати громадянський конфлікт у хворому демократичному тілі держави і демонтувати тендітну стабільність", - додала вона.

"Сьогодні "любі друзі" хочуть реанімувати вулик з мертвими бджолами – свою політичну силу, яка втратила абсолютну більшість своїх виборців. Їм потрібен політичний реванш", - вважає Богатирьова.

За її словами, уже немає конституційної реформи. "Є Конституція України, за стабільність і непорушність якої ми повинні разом, як патріоти держави Україна, боротися".

"Вистачить розмахувати над нею своєю великою ложкою. Тим більше, що ще учора ви з такою ж енергією голосували за перехід до реальної демократичної системи – парламентсько-президентської", - сказала вона.

Богатирьова закликала президента як гаранта дотримання Конституції стати на її захист.

"За участю глави держави потрібно провести дискусію. Відкрито і прозоро. Без нашої традиційної "дулі в кишені". Є великою небезпекою переписувати Конституцію під кожного нового президента, як і аферою є постійне спекулювання на темі її постійної ревізії", - відзначила депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...