Черновецький вирішив "переслідувати" киян і на землі, і під землею

Понеділок, 13 листопада 2006, 10:50

Київська міськдержадміністрація вирішила транслювати соціальну рекламу і новини комунальних підприємств телекомпанії "Київ" і радіо "Київ" у комунальному транспорті.

Про це йдеться у розпорядженні Київміськадміністрації, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

Київміськадміністрація доручила директору телекомпанії "Київ" забезпечити щоденну (до 22:00) підготовку інформаційних матеріалів, у тому числі, вечірнього випуску новин, для їхньої подальшої трансляції на моніторах на станціях метрополітену, у вагонах метро й у салонах рухомого складу комунального підприємства "Київпастранс".

Директора радіо "Київ" КМДА зобов'язала забезпечити трансляцію соціальної реклами і новин у прямому ефірі й у записі в салонах рухомого складу "Київпастрансу".

Для забезпечення трансляції директори повинні укласти договори про багаторазову трансляцію (мінімум 7-10 разів на день) з розповсюджувачами, які займаються розміщенням інформації на устаткуванні підприємств "Київпастранс" і "Київський метрополітен".

Крім того, Київміськадміністрація доручила директору "Київпастрансу" забезпечити устаткування рухомого складу й об'єктів транспортної інфраструктури технічними засобами для трансляції новин і соцреклами за рахунок інвесторів до лютого 2007 року.

"Київський метрополітен" і "Київпастранс" повинні звітувати перед Головним управлінням із взаємодії зі ЗМІ та зв'язками з громадськістю про трансляцію.

У свою чергу управління зобов'язане здійснювати регулярний вибірковий контроль графіку трансляції і щомісяця звітувати перед заступником голови Київміськадміністрації Денисом Бассом.

Київміськадміністрація вважає, що трансляція у транспорті популяризує комунальні електронні ЗМІ і поліпшить висвітлення діяльності органів державної і міської влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування