Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко передала детективам матеріали про РосУкрЕнерго

Понеділок, 13 листопада 2006, 11:28

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що передала матеріали про РосУкрЕнерго міжнародній структурі для розслідування корупції.

Про це вона сказала в інтерв'ю, опублікованому в понеділок в газеті "Экономические известия".

"Ми зібрали критичну масу цих документів і передали міжнародній структурі, яка займається незалежними розслідуваннями корупції в системі видобутку, транспортування і торгівлі нафтою і газом", - заявила вона.

"Ми дуже сподіваємося на те, що не кишенькові генеральні прокурори, керівники служб безпеки і Міністерства внутрішніх справ будуть розслідувати корупцію тих, кому вони підкоряються, а незалежна міжнародна структура дасть адекватний висновок", - заявила вона.

Говорячи про РосУкрЕнерго, вона зазначила: "Я вважаю, що ця структура, користуючись жадібністю вищих чиновників, пожирає Україну".

Саме тому, за її словами, вона хоче "якомога швидше прийти до влади", "щоб цій гідрі і тим, хто її "кришує", зменшити апетит".

"Я можу назвати прізвища, але не хочу бути бездоказовою. Сьогодні підійдіть до будь-якого депутата, виключте диктофон і попросіть, щоб він пошепки сказав, хто стоїть за "РосУкрЕнерго"?" – відзначила вона.

Відповідаючи на питання, чому Росія не підтримала Януковича в газових переговорах і підняла ціну до 130 доларів на тисячу кубометрів газу, Тимошенко сказала:

"По-перше, Росія підтримує не Януковича, і не Мороза. Росія, і за це її варто поважати, відстоює свої національні інтереси".

"Росія підтримує продажних політиків, готових здати країну і на цьому трошки заробити. Пам’ятаєте фразу Рузвельта: "Це, звичайно, сукін син, але це наш сукін син". На жаль, в Україні цілий сонм сукіних синів", – сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування