Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко готові вигнати Павленка і Поляченка лише разом з Януковичем

Понеділок, 13 листопада 2006, 11:39

Фракція Блоку Юлії Тимошенко не голосуватиме за відставку міністра охорони здоров’я Юрія Поляченка та міністра молоді і спорту Юрія Павленка.

"Ми не призначали цих міністрів і готові голосувати за відставку уряду в цілому. Хто їх призначав, той нехай і визначається", - сказав Турчинов на брифінгу в понеділок.

Він також попередив, що ініціювання відставки міністра закордонних справ Бориса Тарасюка призведе до загострення ситуації.

"Обговорення цього питання коаліцією без консультацій з президентом створить ще одну конфліктну ситуацію у стосунках влади", - зазначив Турчинов.

Під час брифінгу він також розповів, що на поточному сесійному тижні БЮТ вимагатиме створення слідчої комісії щодо розслідування нерівномірності відшкодування ПДВ.

"Багато виробництв, які не працюють на клани антикризової коаліції, доведено до банкрутства, бо в них вимиті обігові кошти", - сказав Турчинов.

Він зазначив, що БЮТ також вимагатиме на цьому тижні ухвалення закону про заборону продажу землі без аукціону.

Також, за його словами, "антикризова коаліція знову спробує протягнути закон, який погіршує ситуацію" в питанні оподаткування.

"У наших політичних опонентів є бажання без попереднього вивчення поставити на голосування законопроект, який стосується підвищення податкового тягаря на громадян і податку на нерухомість", - сказав Турчинов.

Він сказав, що ці податки ще не "ухвалені, але вже прораховані" у проекті бюджету на наступний рік.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування