Янукович виселив завод заради свого зв'язку

Понеділок, 13 листопада 2006, 12:12

Кабінет міністрів своєю постановою розпорядився передати будинок "Заводу Арсенал" у сферу управління адміністрації Державної служби спеціального зв'язку і захисту інформації (Держспецзв'язок).

Про це йдеться у постанові Кабміну N553-р від 8 листопада, повідомляють Українські новини.

Будинок знаходиться на вулиці Московській, 8. В управління передаються всі приміщення, крім двох підвальних приміщень.

Крім того, даною постановою Кабмін розпорядився забезпечити фінансування витрат, пов'язаних зі звільненням приміщень зазначеного будинку Національним космічним агентством (НКАУ), заводом "Арсенал" і казенним підприємством "Центральне конструкторське бюро "Арсенал".

Також Кабмін розпорядився забезпечити фінансування відновлення виробництва заводу "Арсенал" і КБ "Арсенал" у зв'язку зі звільненням ними зазначених площ і очевидною дислокацією виробництва на інші площі.

Крім того, Кабмін ухвалив профінансувати будівництво станції урядового зв'язку, а також розмістити особовий склад Держспецзв'язку в зазначеному будинку за рахунок коштів, передбачених бюджетом на 2007 рік.

НКАУ, "Арсенал" і КБ "Арсенал" зобов'язані звільнити приміщення корпусу до 1 липня 2007 року.

У червні Кабмін створив адміністрацію Держспецзв'язку зі штатом 8 250 осіб.

До основних завдань адміністрації відносяться проведення політики у сфері захисту державних інформаційних ресурсів у мережах передачі даних, забезпечення роботи урядового зв'язку, Національної системи конфіденційного зв'язку, криптографічного і технічного захисту інформації.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування