Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз просить януковичів розібратися із сумісницею Карпачовою

Понеділок, 13 листопада 2006, 13:04

Голова Верховної Ради Олександр Мороз припускає, що нинішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може в майбутньому очолити "Нашу Україну".

"Цілком можливо. Хай очолює", - сказав Мороз на прес-конференції, коментуючи вислови Луценка на суботньому з'їзді НСНУ.

Говорячи про ймовірну відставку міністрів президентської квоти, Мороз зазначив, що з цим питанням можна буде визначатися виключно після заслуховування їхніх звітів.

Він нагадав, що питання щодо звіту Тарасюка було внесено нинішнім Кабінетом міністрів в той час, як перевірити діяльність Міноборони запропонував ще уряд Юрія Єханурова.

"Та перевірка свідчить про колосальні зловживання з Міноборони і безконтрольність за розпорядженням військовим майном", - сказав Мороз, додавши, що "йдеться про серйозні справи, які тягнуть на кримінал".

"Тому звіт правомірний, бо парламент зобов’язаний знати про діяльність в оборонній сфері", - зазначив він.

Водночас Мороз запропонував Партії регіонів до кінця цього тижня визначитись з питанням сумісництва уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової.

"Я звернувся до представників фракції партії регіонів з проханням визначитися з Ніною Іванівною відносно того, де вона збирається далі працювати", - сказав він.

При цьому Мороз висловив бажання, "щоб це питання вирішилося нинішнього або наступного тижня для того, щоб зняти цю проблему", оскільки вважає, "з цим питанням не затягувати, бо не зовсім коректно було б Верховній Раді судитися із уповноваженим з прав людини".

Мороз наголосив, що "сумісників у парламенті не буде". "Ми це питання вирішимо обов'язково", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...