Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не готова лікуватися. Їй пророкують скандали

Понеділок, 13 листопада 2006, 13:42

Директор Інституту національної стратегії Кость Бондаренко вважає, що результати другого етапу третього з'їзду НСНУ свідчать про кризу партії, за якою підуть виходи окремих депутатів із фракції блоку "Наша Україна".

"Те, що відбулося в суботу, це ще одне свідчення серйозної кризи партії "Наша Україна", - заявив політолог у понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це свідчення того, що партія хоча і серйозно хвора, але не готова до лікування, не готова до видужання", - додав він і відзначив, що найближчим часом усі "стануть свідками нових і нових скандалів, пов'язаних з партією "Наша Україна".

Реклама:

"Я не виключаю, що в парламенті, у парламентській фракції не дорахуються цілого ряду депутатів, які можуть піти у позафракційний простір. Але це буде процес, що почнеться не одразу ж після з'їзду, а через якийсь час", - додав він.

Відповідаючи на питання про те, чи можливо об'єднання НСНУ з Блоком Юлії Тимошенко в рамках єдиної опозиції, Бондаренко підкреслив: "Швидше за все, ні".

"Швидше за все, буде просто два різних центри опозиційної діяльності, які будуть конкурувати між собою - занадто багато образ, занадто багато протиріч у цих таборах. Навіть якщо вони й об'єднаються на якийсь час, усе одно ці протиріччя візьмуть верх над здоровим глуздом", - додав він.

ВІДЕО ДНЯ

Говорячи про можливості зміни керівництва або обрання фактичного лідера партії, політолог відзначив, що "у цій ситуації на якийсь час було б доцільніше створити колективне керівництво".

"Однак, я думаю, що це має вирішити партія, мають вирішити партійці, має вирішити рада, кому вони довірять керівництво партією. Хто буде керівником, чесно скажу, не знаю", - сказав Бондаренко.

Зараз у фракції "Наша Україна" 80 депутатів при конституційному складі Верховної Ради в 450 парламентаріїв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування