Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз пропонує Ющенку і Януковичу запустити ріал-шоу в прямому ефірі

Понеділок, 13 листопада 2006, 14:39

Голова Верховної Ради Олександр Мороз пропонує виносити на обговорення у прямому ефірі ключові питання розвитку українського суспільства.

Листи з відповідною пропозицією були направлені президенту Віктору Ющенку та прем'єр-міністру Віктору Януковичу, повідомляє прес-служба парламенту.

"Переконаний, що суспільство потребує створення постійного каналу інформації для аналізу найважливіших державних проблем. Демократична влада повинна бути максимально прозорою і зрозумілою для всіх громадян", - наголошує Мороз.

Голова ВР також запросив до участі у майбутніх дискусіях лідерів усіх політичних сил, які були представлені на попередньому круглому столі.

На його думку, круглі столи політичних лідерів "необхідно проводити регулярно, можливо, щомісяця, залучати до цих дискусій авторитетних громадських діячів".

"Системність у такій справі дуже важлива", - додав він.

Мороз також вважає, що конструктивна дискусія представників провідних політичних сил України у прямому ефірі "дозволить скоріше знайти оптимальні рішення з найгостріших проблем".

Голова парламенту переконаний, що спільний пошук таких рішень "підвищить рівень контактів між українськими політиками, примусить інколи відкинути словесне лушпиння, взаємні звинувачення, образи". Адже, зазначає він, "на очах всього народу важко ухилятися від фактів і аргументів".

Мороз пропонує погоджувати робочими групами від представників політичних сил порядок проведення круглих столів та їх тематику.

Він висловив ініціативу присвятити перший круглий стіл проблемі завершення другого етапу політичної реформи, вдосконаленню Конституції України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...