Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький почав "прощатися" із постраждалими "Еліта-Центру"

Понеділок, 13 листопада 2006, 17:50

Київська міська державна адміністрація почала активну роботу із забезпечення житлом громадян, які постраждали в результаті діяльності групи компанії "Еліта-Центр".

Для цього у вівторок оголошено низку конкурсів із залучення інвесторів на будівництво житлових приміщень, повідомляє Ліга.

Однією з умов конкурсів передбачається передача 25% житла від загальної площі з метою забезпечення житлом громадян, що постраждали від "Еліта-Центру".

Умови конкурсів передбачають також фінансування усіх витрат, пов'язаних з будівництвом об'єкту інвестування.

Крім того, з метою мінімізації ризиків виникнення порушення термінів будівництва, пропонується залучити до участі в інвестпроектах фінансові установи або компанії з повною гарантією банку. Конкурсні пропозиції приймаються протягом 30 днів після оголошення у пресі.

Відповідно до публікацій у пресі, КМДА оголосила конкурси на залучення інвесторів на будівництво житлових будинків з об'єктами соціально-побутового призначення і підземних паркінгів на просп. Володимира Маяковського (Деснянський р-н), просп. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н), вул. Радунської (Деснянський р-н), вул. Вікентія Беретті (Деснянський р-н), вул. Вірменської і Харківському шосе (Дарницький р-н).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування