Янукович вирішить долю Луценка після тет-а-тету з ним

Понеділок, 13 листопада 2006, 18:38

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє про намір провести розмову з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, під час якої порушить питання його перебування в уряді.

Про це Янукович заявив в ефірі каналу УТ-1.

"Пан Луценко занадто політизує свою посаду, міністра внутрішніх справ. Йому треба або дистанціюватися від політики, або йому треба працювати як в уряді, так і з опозицією на умовах рівності кожної людини до закону", - почав прем'єр.

"Якщо він заявляє, що він опонентам (кого він має на увазі?) свою посаду не віддасть, я розумію це як незрілу політику посадовця такого рівня", - зазначив Янукович.

"У мене ще не було розмови з Луценком, вона в мене буде, обов'язково. Одна з моїх умов під час цієї розмови: або він буде займатися своєю безпосередньою роботою як міністр і не буде займатися політикою, або він піде займатися політикою", - додав прем'єр. 

За словами Януковича, коли він чує "заклики деяких представників виконавчої влади, що до цього уряду треба бути в опозиції, у мене виникає питання: чи це дорослі люди, чи це діти, чи це люди розумні, чи їм не вистачає розуму, чи це люди, які з повагою ставляться до своєї безпосередньої роботи, чи для них це не має жодного значення".

"Я прочитав сьогодні статтю голови адміністрації Харківської області Арсена Авакова, мене це дуже здивувало, що він закликає політичні сили стати в опозицію до нині діючого уряду", - пояснив прем'єр.

"Я так розумію, що Аваков вже написав заяву перед тим, як виходити в ЗМІ - пішов з виконавчої влади", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування